Naluci soft

Producători

Shad Daiwa Duckfin Live Uv Pearl 10 Cm, 3 Buc/Plic Mareste

Shad Daiwa Duckfin Live Uv Pearl 10 Cm, 3 Buc/Plic

D.16705.002

DAIWA

26,32 lei

Fisa tehnica

Cantitate pachet3

Informatii

Imediat după apariția primelor mostre, echipa noastră de teste a recunoscut că prin designul noului Duckfin Live Shad o piatră de hotar din ingineria nălucilor soft a fost trecută: încă de la primele teste pe apă cu această nălucă au fost capturate numeroase știuci și bibani. Această performanță a fost confirmată de premiul EFFTEX pentru cea mai bună nălucă soft în sezonul 2016.
Dimensiunile disponibile de 10cm, 15cm, 20cm acoperă aproape toate tipurile de aplicații din spinning-ul convențional la știucă, șalău sau biban. La testele din Norvegia, am putut prinde chiar cod sau pollack, cu modelul de 20 cm. Astfel, putem spune că Live Shad acoperă o arie aproape nelimitată de aplicații.
Chiar și atunci când este recuperată la trenă, această nălucă va convinge și va prinde instantaneu.
Designul corpului este inspirat de forma unui oblete – prada favorită a șalăilor și bibanilor. Duckfin Live Shad „bate” chiar și la viteze mici de recuperare, prin urmare prezintă o mișcare pronunțată pe flancuri, foarte tentantă.
Gama de culori, care acoperă întreg spectrul, de la culori naturale la strălucitoare, permite alegerea modelului optim pentru fiecare situație. Culorile naturale, ce imită peștii pradă populari precum păstrăv curcubeu, roșioară, biban sau chiar știucă sunt aplicate peste cauciuc folosind un procedeu de printare inovativ, testat în laboratoare. Acest lucru permite fabricarea unor năluci realistice, indisponibile până în prezent. O nălucă extraordinară, care prinde pește în orice situație.
Tip nălucă: soft; Model nălucă: shad; Lungime: 10; Greutate: -; Culoare: UV PEARL; Mărime cârlig sau ancoră: -; Ambalaj: 3;

30 alte produse în aceeași categorie:

Follow us on Facebook