Momeli de carlig

Producători

Pastel Wafter Barrels Mulberry Juice 12X15Mm

A0.M.M35003

MAINLINE

37,01 lei

Informatii

Noua gama Pastel Barrel Wafters reprezinta o combinatie pentru a furniza o momeala de carlig capabila sa ofere o prezentare fara complicatii. Pur si simplu conectati carligul de montura fir de par aleasa si permiteti ca greutatea carligului sa pozitioneze momeala Wafter incet, scufundandu-se intr-o pozitie ""echilibrata"" ...

Aspectul spalacit al Pastel Barrel Wafters este prima caracteristica remarcabila - perfecta pentru a viza pescuitul sau crapul sub presiune gasit frecvent in pescuitul de astazi. Cu toate acestea, tonul de culoare deschis nu reflecta natura atractiva a hookbait-ului care contine arome lichide de inalta calitate, agenti de imbunatatire si indulcitori utilizati la nivele optime. Cuplati aceste stimulente vizuale si aromate, cu forma de butoi si echilibrul stabilit si echilibrat al wafter-ului si aveti un hookbait avansat pe care pestii il gasesc greu de rezistat sau respins!

* Raport Wafter / Carlig: 10/14mm - no.6. ( Verificati monturile inainte de pescuit. Adaugati momeli flotante, daca este necesar, deoarece greutatile carligelor pot varia)

* Portocaliu aroma de afine - portocaliu
* Peach Peppered - galben
* Suc de dud - alb
* Coacaza neagra - purpuriu
* Squid Fruity - in roz

MAINLINE Pastel Wafter - 12mm x 15mm

30 alte produse în aceeași categorie:

Follow us on Facebook