Lingurite

Producători

Lingura Oscilanta Cormoran Cora-Z Centercast, Perch, 3.2Cm 6G Mareste

Lingura Oscilanta Cormoran Cora-Z Centercast, Perch, 3.2Cm 6G

F.50.570606

CORMORAN

14,25 lei

Fisa tehnica

Cantitate pachet1

Informatii

CenterCast, noua generație de oscilante Cora-Z, este o evoluție logică a oscilantelor existente, care - până acum - erau tăiate simplu din tablă metalică și la final modelate. Noua metodă, după care sunt făcute oscilantele CenterCast, se bazează pe folosirea de grosimi diferite, astfel se obţine amplasarea centrului de greutate într-un mod care să permită lansări mai lungi, mai precise și o actiune perfectă pe cădere.

Oscilantele obișnuite sunt tăiate din tablă metalică și apoi sunt aduse la forma finală. Grosimeal este egală de-a lungul întregii oscilante. Noua metodă, după care sunt făcute oscilantele CenterCast, se bazează pe folosirea de grosimi variabile, astfel că se obține amplasarea centrului de greutate într-un mod care să permită lansări mai lungi, mai precise și o actiune perfectă pe cădere.

Datorită procesului unic de modelare, prin injecție, centrul de greutate poate fi amplasat în așa fel încât să asigure acțiune și lansări optime.

Oscilantele Cora-Z CenterCast pot fi lansate la distanțe mai mari decât cele obișnuite, oscilantele Cora-Z și plonjează sub suprafața apei mai lin, astfel că sperie mai puțin prădătorii suspicioși.
Tip nălucă: lingurite; Model nălucă: oscilante; Lungime: 3.2; Greutate: 6; Culoare: biban;

30 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Follow us on Facebook