Producători

Juvelnic Guru 4M

A2.GU.GKN4

Guru

999 Produse

501,54 lei

Informatii

Juvelnicele Guru vin în gama de 2.5m Silver Match, 3m Carp Match, sau 4m International Match, cu modele pentru a acoperi o gamă largă de situații și specii, fiind concepute pentru a rezista multe sezoane.

Inelele sunt dimensionate pentru a se asigura că se întind în mod corespunzător și există un manșon extern pentru a proteja plasa de uzură în jurul inelelor, una dintre zonele pe care în mod tradițional, a fost întotdeauna cea mai slabă și mai întâlnită în astfel de situaţii.

O plasă super moale, prietenoasă cu peştele a fost folosită, astfel încât puteți păstra captura cât mai mult posibil, cu un finisaj de culoare închisă.

Un inel superior de dimensiuni considerabile a fost folosit pentru a face la fel de ușor și rapid, a punerea peștelelui în plasă, iar filetul ajută la adaptarea poziţiei lui în orice unghi pentru o poziționare perfectă. Când vine vorba de preluarea capturii la finalul partidei, inele mai mici (în partea de jos) vă permit să trageți inele unul prin celălalt pentru a ajuta pentru a scoate peștele afară pentru cântărirea în sau eliberare.

30 alte produse în aceeași categorie:

Urmariți-ne pe Facebook

Viziteaza site-ul Pescariiveseli.ro pe ShopMania