Producători

Fir Stroft Gtm 028Mm/7,3Kg/1000M Mareste

Fir Stroft Gtm 028Mm/7,3Kg/1000M

ST.6628

Stroft

Informatii livrare:
Livrarea se face prin firma de curierat rapid dupa cum urmeaza:
- in Bucuresti si Ilfov:1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii; cost 18 lei
- in provincie: 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii; cost 18 lei
Comenzile se proceseaza intre orele 08:00-16:00 de luni pana vineri, in ordinea venirii lor.

More details

Informatii

STROFT GTM este firul monofilament numărul 1. TÜV din München (organizația de standarde din Germania) a confirmat că STROFT GTM a fost cel mai bună fir testat - și în revista din SUA „THE FLYFISHERMAN“ „2012 Tippet SHOOTOUT - rezultate finale „STROFT GTM s-au dovedit a fi„ alegerea top pentru rezistenț[ “! (Vezi și www.stroft.de -> rezultatele testelor).
Scopul principal al procesului de calibrare pe care îl suferă STROFT GTM este de a maximiza tensiunea de rupere a firului îmbunătățind în același timp suplețea sa extrem de elastică. Acest proces este în mod constant îmbunătățit, dar practic este un multinivel de tratare termică. De aici și numele GTM (germană: Getempertes Monofil, engleză: monofilament temperat).
În același timp, se îmbunătățește continuu amestecul de aliaje din poliamidă (vezi și pagina 4) care sunt utilizate. În acest fel, de-a lungul anilor, s-a reușit să fie ajustat întregul proces astfel încât caracteristici precum fricțiunea dinamică, aderența, duritatea suprafeței, netezimea suprafeței, limita elastică,
rezistență la rupere, alungire cu sarcină minimă, alungire în șoc, alungire în drill, sensibilitate, feedback, memorie, flexibilitate și moliciunea au fost îmbunătățite în mod constant.
Între diametrul 0,03 mm și 0,30 mm, STROFT GTM este calibrat în diferențe foarte fine de diametru - 0,01 mm. Între 0,30 mm și 0,60 mm diferențele sunt de 0,025 mm. Acest lucru duce în mod egal la foarte nuanțe fine în gama tensiunii de rupere (a se vedea graficul).
Toate acestea fac din STROFT GTM firul de pescuit perfect ori de câte ori rezistența la nod, în combinație cu toate celelalte atribute ale sale sunt solicitate de calitate superioară.
STROFT GTM este firul de pescuit potrivit pentru toți pescarii care doresc doar cea mai bună calitate, și anume numărul 1.

Specificatii:
Model fir: Monofilament
Capacitate tambur: 1000 m
Diametru fir: 0,28 mm
Rezistenta fir: 7,3 kg / lbs
Culoare: Translucid

30 alte produse în aceeași categorie:

Urmariți-ne pe Facebook

Viziteaza site-ul Pescariiveseli.ro pe ShopMania