Producători

Fir Stroft Color Galben Fluo 030Mm/7,7Kg/1000M Mareste

Fir Stroft Color Galben Fluo 030Mm/7,7Kg/1000M

ST.9630Y

Stroft

999 Produse

171,70 lei

Informatii

Culoarea produsă de STROFT este realizată utilizând exact aceleași tehnici ca și pentru STROFT GTM, trecând printr-o finisare identică și proces de calibrare. Ceea ce este diferit este materialul de bază utilizat.
Pentru a realiza acest fir foarte vizibil, puternic contrastant, pentru culoarea STROFT s-a folosit un aliaj de poliamidă care conține o cantitate relativ mare de coloranți (negru, roșu sau galben). Coloranții scad ușor rezistența la tracțiune a unui fir. Prin urmare, aliajul de poliamidă trebuie să fie proiectat într-un mod care să permită optimizarea liniilor subtile după procesul de calibrare, simultan
realizând cea mai mare rezistență la tracțiune posibilă.
Cu firele color STROFT s-au atins aceste obiective în mod remarcabil.
În comparație cu firele de pescuit colorate în mod similar, culoarea STROFT excelează cu rezostență de rupere ridicată, în același timp păstrând o suplețe mai mare decât media. Prin urmare, culoarea STROFT își găsește aplicația atunci când metode de pescuit sau tipul apei necesită un fir de pescuit foarte vizibil, dar deosebit de suplu, care nu compromite rezistența la tracțiune și la nod.

Specificatii:
Model fir: Monofilament
Capacitate tambur: 1000 m
Diametru fir: 0,30 mm
Rezistenta fir: 7,7 kg / lbs
Culoare: Yellow

30 alte produse în aceeași categorie:

Urmariți-ne pe Facebook

Viziteaza site-ul Pescariiveseli.ro pe ShopMania